Het volledige proces voor uw vastgoedinvestering in Brazilië.

Van het eerste contact tot de overhandiging van de sleutels.
17 april 2024 in
Het volledige proces voor uw vastgoedinvestering in Brazilië.
Jason Aerts

Investeren in vastgoed in Brazilië kan ingewikkeld lijken, maar met ons gedetailleerde proces vergemakkelijken we elke stap van de reis. Dit is hoe het verloopt:


1. Eerste contact via onze website

Het begint allemaal met een contactopname via onze website. U laat ons weten dat u geïnteresseerd bent en we starten onze samenwerking.


2. Telefonisch gesprek

We plannen een gesprek om de beschikbare eigendommen te bespreken en al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons ook op elk moment schriftelijk vragen sturen, en we blijven in contact gedurende het hele proces.


3. Verzending van ons contract:

Zodra we de details hebben besproken en u klaar bent om verder te gaan, sturen wij u ons contract om ons engagement te formaliseren. 

U kunt het algemene ontwerp hier bekijken


4. Ondertekening van het contract en  verzending van uw documenten

U ondertekent het contract en verstrekt ons een kopie van uw identiteitskaart of paspoort, evenals een recente factuur met uw huidige adres.


5. Juridisch onderzoek:

We voeren juridisch onderzoek uit om ervoor te zorgen dat alles in orde is met de verkoper en het gebouw van de gekozen optie(s).


6. Verzending van de aanbiedingen en aanmaak van de CPF

We doen de koopaanbiedingen voor de gekozen eigendommen en begeleiden u door het proces. van het aanmaken van uw CPF (Cadastro de Pessoas Físicas), noodzakelijk voor de aankoop van onroerend goed in Brazilië.


7. Aanvaarde aanbieding:

Zodra uw aanbieding door de verkoper in Brazilië is geaccepteerd, stellen wij het koopcontract op tussen u en de verkoper.


8. Ondertekening van het koopcontract en overdracht van geld:

U ondertekent het koopcontract en u draagt het geld over aan de verkoper.


9. Verzending van onze factuur en betaling van onze commissie:

We sturen u onze factuur voor onze diensten (onze commissie), die u betaalt zodra de aankoop is voltooid.


10. Overhandiging van de sleutels:

U ontvangt de sleutels van uw nieuwe eigendom.


11. Administratieve legalisatieprocessen:

We nemen alle administratieve aspecten met betrekking tot de legalisatie van uw eigendom op ons.


12. Indien inrichting:

Als u inrichtingsdiensten wenst, sturen wij u een gedetailleerde offerte en wachten we op uw goedkeuring en betaling. Vervolgens regelen wij de organisatie van de aanpassingen.


13. Financiële aanpassingen

Indien nodig voeren we financiële aanpassingen uit op basis van het overschot of tekort als gevolg van de wisselkoers of andere factoren buiten onze controle.


14. Indien verhuur

We creëren advertenties voor de verhuur van uw eigendom, of het nu voor lange termijn of kortetermijnverhuur is.


15. Start van het verhuurbeheer:

We starten met het beheer van de verhuur van uw eigendom, met een maand gratis voor onze diensten.


16. Verzending van maandelijkse facturen

We sturen u elke maand een factuur voor de kosten die verband houden met uw eigendom, zoals energie, wasserij, schoonmaak, eventuele reparaties, evenals onze beheerskosten. We verstrekken u het bewijs voor elke uitgave. Vervolgens zorgen we voor de betaling van alle rekeningen met betrekking tot uw eigendom.


17. Uw betaling, afhankelijk van het type verhuur

Als het een korte termijn verhuur betreft, ontvangt u het geld rechtstreeks op uw rekening van de verhuurplatforms. Als het om lange termijn verhuur gaat, betalen wij u de huur, behalve als u een Braziliaanse rekening heeft (in dat geval kunt u de huur rechtstreeks op uw rekening ontvangen).


18. Indien verkoop

Als u besluit uw eigendom te verkopen, zoeken we potentiële kopers via ons netwerk en plaatsen we de advertentie van uw eigendom online.


19. Verkoop en Braziliaanse legalisatie

Wij beheren het verkoopproces van uw eigendom en zorgen voor alle juridische stappen die verband houden met de verkoop van uw eigendom in Brazilië. 


Van het eerste contact tot de afronding van de zaak, zijn we er om u door elke stap te begeleiden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of als u met ons uw vastgoedinvestering in Brazilië wilt starten.

Zin om te investeren?

Aankoop, verhuurbeheer, verkoop: wij zorgen voor alles!