De waarde van de Real is laag het moment om te kopen is nu!

8 januari 2024 in
De waarde van de Real is laag het moment om te kopen is nu!
Jason Aerts

Januari 2024

De huidige wisselkoers tussen de euro en de Braziliaanse real is momenteel gunstig, met 1€ die overeenkomt met 5,38 reais.

Een modern appartement nabij de zee in Maceió is op dit moment te koop vanaf 320.000 reais, wat ongeveer 60.000€ is tegen de huidige wisselkoers. Echter, de waarde van de euro ten opzichte van de real is gedaald sinds de Covid-pandemie, waar 1€ ongeveer 6RS waard was. Met andere woorden, hetzelfde appartement van 320.000 reais kostte in 2020 slechts 53.000€.  

Als de waarde van de real blijft dalen ten opzichte van de euro, zou het appartement in de komende drie maanden 65.000€ kunnen kosten. Het is dus een gunstig moment om een vastgoedinvestering te doen tegen lage prijzen.

Waarom deze afname?

Deze waardedaling van de real kan worden toegeschreven aan verschillende economische factoren. Voor slimme investeerders kan een zwakkere valuta een unieke kans betekenen. Valuta die tijdelijk in waarde dalen, bieden potentiële voordelen voor investeerders, omdat de winst aanzienlijk kan zijn wanneer de waarde weer stijgt.

Investeren in Alagoas

Bij Alagoas is onze missie om u te helpen bij het realiseren van de meest rendabele investering. We bieden u de mogelijkheid om een klein stukje paradijs te verwerven voor uw uitstapjes en zelfs te verhuren wanneer u er niet bent. Het is een verstandige strategie om solide winsten te behalen terwijl u geniet van uw eigen exotische retraite.

Laat deze gouden kans niet aan u voorbijgaan. Investeer nu in Brazilië en creëer onvergetelijke herinneringen op een prachtige plek die ook een uitstekende langetermijninvestering kan blijken te zijn.

in News